Webmastern har ordet.


Januari 2015
Nu har denna hemsida fått ett nytt utseende på grund av ny programvara.Eftersom det är många sidor med mycket olika bilder etc. så kommer ni kanske att sakna något.

Men tyvärr så får det bli så, men hoppas att ni framöver kommer att gilla det nya utseendet.

Anledningen till byte är att inga uppgraderingar av förra programvaran utges sedan 2011. 

För att hemsidan framöver ska kunna följa med i utvecklingen så var ett byte av programvara nödvändigt.
Det har skapat en väldigt massa merjobb för mig nu i början, men förhoppningsvis när jag satt mig in i nya varan så kommer jag att bli bättre och därmed även utseendet på sidan.

Under Flikarna ovan hittar ni olika sidor, men vissa flikar som även innehåller undersidor. T.ex Fliken Reportage o bilder, har även snabblänkar till IVÖ träffar förutom de länkar som du hittar direkt på ”Fliken”.
Därav den lilla triangeln efter texten.
Det återstår lite arbete med att få allt att fungera som jag vill, hoppas ni har överseende.


En liten Tanke. (Far och son)


Om jag upprepar samma sak tusen gånger, avbryt mig inte genom att säga: "du sa samma sak för en minut sedan" ... Lyssna bara. Och minns tiden då du var liten och jag skulle läsa samma saga kväll efter kväll, tills du somnade.
Bli inte arg på mig när jag inte vill ta mitt bad, och genera mig inte. Kommer du ihåg när du var liten och jag fick springa och jaga dig ifatt dig för att få dig att duscha?
När du ser hur okunnig jag är när det gäller ny teknik, ge mig tid att lära mig och se inte på mig på det där sättet ... Kom ihåg min älskade, hur jag varje dag tålmodigt lärde dig många saker, som att klä dig själv, kamma ditt hår och ta itu med livets alla möjliga frågor...Den dag du ser att jag börjar bli gammal, ber jag dig ha tålamod, men framför allt, försök att förstå vad jag går igenom.
Om jag tillfälligt tappar koll på vad vi pratar om, ge mig tid att minnas, och om jag inte kan, bli inte nervös, otålig och frän. Du skall veta att för mig är det viktigaste att vara med dig.
Och när mina gamla trötta ben inte låter mig gå så snabbt som tidigare, ge mig din hand på samma sätt som jag erbjöd min hand till dig när du skulle gå för första gången.
När den dagen kommer, var inte ledsen ... bara var med mig, och ha tålamod med mig, när jag färdas på resan mot slutet av mitt liv. Jag värdesätter så högt den tid vi delat tillsammans, där glädje och kärlek alltid varit det viktigaste för mig.

Med ett stort leende och den enorma kärlek jag alltid har haft för dig, vill jag bara säga, jag älskar dig ... min älskade son. "